Crnogorski selektor nakon poraza

Pavićević: Donosili smo loše odluke u finišu utakmice

Selektor košarkaša Crne Gore Luka Pavićević očekivano je bio nezadovoljan nakon poraza na Eurobasketu od naše reprezentacije.

Pavićević je istakao da su njegovu reprezentaciju poraza koštale loše odluke u finišu utakmice.

"Čestitam Bosni i Hercegovini na zasluženoj pobjedi koju su dobili teškom borbom do samog kraja. Nisu odustajali kada smo mi imali 12 poena prednosti. Gradili smo našu strategiju na prve tri utakmice, a na kraju smo uspjeli dobiti samo jednu. Naše odluke u posljednje dvije minute protiv protivnika koji može pogađati iz vana nisu bile tako kvalitetne. Želim da im čestitam i da im poželim sve najbolje u nastavku prvenstva. Nadam se da ćemo poboljšati svoj nivo igre protiv Litvanije i Srbije. Daćemo sve od sebe da se vratimo u igru"; rekao je Pavićević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.