Pavlović: Brzo smo se dogovorili, nije bilo problema

Produžio vjernost FK Sarajevo

Pavlović: Brzo smo se dogovorili, nije bilo problema

Tridesetjednogodišnji srbijanski golman Bojan Pavlović je potpisao novi ugovor sa FK Sarajevo, potvrdili su iz Titove 38/b.

Pavloviću je prethodni ugovor sa FK Sarajevo isticao ove zime, ali s obzirom da se radi o jednom od najboljih golmana u bh. prvenstvu, nije bilo upitno da će mu tim sa Koševa ponuditi produženje saradnje.

Dvije strane su u konačnici pronašle zajednički jezik, pa će tako Pavlović član FK Sarajevo biti sve do ljeta 2019. godine.

"Jako sam sretan što ću i dalje biti dio ovog kluba. Brzo smo se dogovorili oko svega i nije bilo nikakvih problema. Više od dvije godine sam tu i osjećam se kao kod kuće. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svima u klubu na ukazanom povjerenju.", rekao je Pavlović za klupsku stranicu, osvrnuvši se na proteklu polusezonu.

"Drugim dijelom polusezone možemo biti zadovoljni. Nismo najbolje krenuli u sezonu, ali smo se digli i napravili dobar rezultat i nadam se da ćemo na proljeće igrati još bolje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Pavlović je u FK Sarajevo stigao 2015. godine iz Zestafonija. Prethodno je nastupao za OFK Beograd, Hapoel Ashkelon, Qarabag, Crvenu zvezdu, Bežaniju... 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi