Bordo tim na pauzi, početak priprema 8. januara
Bordo tim odlazi na kratki odmor, a onda ponovo u pogon

Uskoro detaljan plan priprema

Bordo tim na pauzi, početak priprema 8. januara

S. Mlaćo

U posljednjoj zvaničnoj utakmici u prvom dijelu sezone, fudbaleri Sarajeva savladali su Vitez u gostima rezultatom 3:0. Nakon pomenutog susreta, igrači bordo kluba, sinoć su održali zajedničku večeru, te sastanak, a od strane stručnog štaba, prenijete su im informacije o planovima za naredni period.

Prvotimci Sarajeva od danas su i službeno na zimskoj pauzi. Okupljanje bordo fudbalera i početak priprema za proljetni dio sezone zakazan je za 8. januar 2018. godine, a prvotimci Sarajeva dobili su individualni program rada za naredne sedmice.

"Bilo je stvari sa kojima smo zadovoljni, ali i onih sa kojima nismo. Igrači se prije svega trebaju odmoriti, ali na početak priprema moraju doći spremni, kako fizički, tako i psihički, jer je mnogo posla pred nama. Želimo nadolazeći period iskoristiti na najbolji mogući način, kako bi u nastavku sezone ostvarili još bolje rezultate.", rekao je Husref Musemić, šef struke FK Sarajevo, pod čijem vodstvom je tim sa Koševa ostvario deset pobjeda u posljednjih dvanaest ligaških utakmica.

Detaljan plan priprema Fudbalskog kluba Sarajevo za zimski period bit će poznat uskoro, a u prvom kolu proljetnog dijela sezone Sarajevo će gostovati Širokom Brijegu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi