Pavlović: Najbitnije da je promijenimo pristup

Golman bordo tima pred Krupu

Pavlović: Najbitnije da je promijenimo pristup

S. Mlaćo

Nakon neočekivanog remija protiv Radnika (0:0) u FK Sarajevo okrenuli su se gostovanju u Krupi. Krupa je u prošlom kolu savladala Borac u gradskom derbiju, te na najbolji mogući način najavila sutrašnji meč. 

Razlika između Krupe i Sarajeva je samo dva boda u korist bordo tima, a sutrašnji meč najavio je golman tima sa Koševa Bojan Pavlović.

"Težak protivnik, imali smo dosta problema sa njima u zadnje vrijeme. Naš cilj je da skupimo što više bodova u preostala dva kola, a onda je sve moguće", istakao je Pavlović.

"Naravno da ne možemo biti zadovoljni sa otvaranjem drugog dijela sezone. Najbitnije da promijenimo pristup, to nam je bio problem", dodao je Pavlović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Krupe i Sarajeva igra se sutra sa početkom u 14:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi