Dolazak iskusnog čuvara mreže iz FK Sarajevo na posudbu u NK Čelik ispostavio se kao sjajan potez kako za crno-crvene, tako i za samog igrača, koji brani u velikoj formi

Golman Zeničana za SportSport.ba

Pavlović: Napravio sam odličan potez dolaskom u Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra gostuju ekipi Krupe u okviru 26.kola Premijer lige. Zeničani se bore za Evropu, dok je Krupi sutra vjerovatno i zadnja šansa da uhvati priključak ekipama GOŠK-a i Zvijezde 09 u borbi za opstanak.

Zeničani su svjesni važnosti sutrašnje utakmice, a sigurno da će posljednja prepreka za igrače Krupe i sutra biti sjajni Bojan Pavlović, koji brani sjajno ovog proljeća u Čeliku. Ovaj iskusni čuvar mreže za SportSport.ba najavio je naredni meč svoje ekipe, te se osvrnuo i na svoj dolazak na Bilino polje iz ekipe Sarajeva.

"Očekuje nas teška utakmica, idemo ekipi koja se bori za goli život i koja će sutra tražiti šansu da se pobjedom priključe ostalim ekipama u borbi za opstanak. Bez obzira na to imamo i mi svoju računicu, dobro igramo, imamo dobar niz i nadam se da ćemo tako nastaviti", ističe Pavlović.

Nakon dolaska iz Sarajeva na Bilinom polju brani u velikoj formi.

"Cijela ekipa igra dobro, tako kada smo kao tim, onda uvijek iskoči neki pojedinac. U posljednje dvije utakmice možda sam to bio ja, sutra će biti neko drugi, najbitnije je da ekipa postiže dobre rezultate, a sve ostalo je manje važno. Bitno je da mi osvajamo bodove i ostvarujemo dobre rezultate", ističe iskusni čuvar mreže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dolazak na Bilino polje pokazao se kao dobar potez

"Sigurno da sam napravio odličan potez što sam došao u Čelik, ovdje sam do ljeta na posudbi, pa vidjet ćemo dalje kako će se stvari odvijati", kazao je za SportSport.ba Bojan Pavlović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amar1946
Neka te tamo
7 0
CHATA
Pavlika je dobar momak,nije neki golman ali moze posluzit,neka ga,ali cigan turski pod hitno mars..govno nema vise ni za cevape platit igracima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi