Bivši reprezentativac BiH će konačno potpisati i to ugovor na dva mjeseca

Nakon godinu bez kluba

Bivši reprezentativac BiH će konačno potpisati i to ugovor na dva mjeseca

A. Čaušević

Pojedini fudbaleri u reprezentaciji BiH nisu uspjeli ostaviti trag. Među njima je i adut Mehmeda Baždarevića, Daniel Pavlović. 

Dok je bio član Sampdorije Baždarević je pozvao Pavlovića u reprezentaciju BiH, a lijevi bek je dres Zmajeva obukao dva puta.

Pavlović je bez kluba već godinu kada je napustio Perugiju te je dobio slobodne papire. Ovih dana mogao bi potpisati neobičan ugovor.

Naime, član švicarske Super lige Lugano je ovom 32-godišnjaku ponudio dvomjesečeni ugovor, odnosno angažman do kraja sezone.

Nakon što se prije nekoliko dana pojavila informacija da Lugano želi Palovića iz Italije stižu informacije da je iskusni defanzivac pristao na potpis.

Za Pavlovića bi to bio povratak u rodnu zemlju nakon pet godina gdje je ranije igrao za Grasshoppers i Schaffhausen. Osim za Sampdoriju i Perugiju u Italiji je još nastupao za Frosinone i Crotone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi