Pavlović: Nismo u sjajnoj poziciji, ali imam dobru priliku da popravimo sliku

Čelik protiv Borca

Pavlović: Nismo u sjajnoj poziciji, ali imam dobru priliku da popravimo sliku

E. Škorić

Još dva meča ostalo je do kraja prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Čelik u nedjelju dočekuje Borac, a narednog vikenda gostuje u Kaknju kod Mladosti i tako će biti završena turbulentna polusezona za zeničkog premijerligaša. Pavlović smatra da će se stvari uveliko poboljšati ako se upišu dvije pobjede, što je zaista teško s obzirom na rivale.

"Nismo u nekoj sjajnoj poziciji, ali imamo sjajnu priliku da u posljednja dva kola znatno poboljšamo sliku o prvoj polusezoni. S eventualne dvije pobjede slika bi bila znatno bolja", rekao je Pavlović, dodavši:

"Sigurno da spremni dočekujemo utakmicu i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat".

O problemima u Čeliku

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To pitanje nije baš za mene. Mi u svakom trenutku dajemo svoj maksimum. Naravno da dođe u jednom trenutku do kriza što rezultatski, što u igri. Imali smo taj nalet na početku sezone, ali sve te druge stvari ipak se mene ne tiču", dodao je.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi