Pavlyuchenko blizu posudbe u Sportingu

Ne odgovara mu Engleska

Pavlyuchenko blizu posudbe u Sportingu

Kako pišu portuglaski mediji, Tottenham i Sporting su dogovorili sve oko posudbe ruskog reprezentativca, Romana Pavlyuchenka, te ostaje samo da napadač dogovori osobne uvjete sa lisabonskim klubom.

28-godišnji Pavlyuchenko se nije uspio prilagoditi na engleski način fudbala i života općenito, a već cijelu prošlu sezonu kruže špekulacije o njegovom odlasku.

Rus nije uspio izboriti mjesto u prvih jedanaest kod Harrya Redknappa, te je proše sezone skupio samo 16 nastupa u dresu Spursa i postigao šest golova, i to sve pred sami kraj sezone.

Tottenham i Sportinig će u nedjelju odigrati prijateljsku utakmicu u New Yorku, ali se nadaju da će do tada pregovori biti završeni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.