Payet nije mirno spavao protekle večeri

Huligani mu razbili automobil

Payet nije mirno spavao protekle večeri

Edmir Škorić

Navijači West Hama vode pravi mali rat protiv Dimitrija Payeta, Francuza koji je odlučio da napusti klub.

Payet je igrao jako važnu ulogu u momčadi West Hama i malo ko je donedavno mogao povjerovati da će francuski reprezentativac imati želju da napusti Čekićare.

Međutim, dosadio mu je život na Ostrvu, zaželio se Francuske, porodice, pa je odlučio da ide, ali mu je klub stvorio velike probleme, a kod navijača je preko noći postao izdajica.

Noćas mu je, ispred njegove kuće, uništen automobil i to od strane bijesnih navijača West Hama, koji su također razbili prozor na njegovoj kući, te su mu još jednom dali do znanja koliko ga danas poštuju i vole.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trenutno Payet trenira s rezervnim timom West Hama i želi na sve načine da ode u Marseille. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi