Payet: Zabranio sam djeci da spominju Ronalda

Još nije prebolio poraz na Euru

Payet: Zabranio sam djeci da spominju Ronalda

Francuski reprezentativac Dimitri Payet dao je veoma zanimljivu izjavu za inostrane medije.

On očito još uvijek nije prebolio poraz u finalu Eura od Portugala pa je otkrio da je svojoj djeci zabranio da spominju ime Cristiana Ronalda.

"Ja imam djecu tako da znam kakav uticaj fudbaleri mogu imati. Oni su fanovi nekoliko fudbalera. Primjetio sam da imitiraju njihove pokrete, slavlja itd. Mnogo vole Ronalda i Messija. Od okončanja Eura zabranio sam im da spominju ime Cristiana Ronalda", našalio se Payet.

Podsjetimo da je Portugal slavio protiv Francuske u tom meču sa 1:0, a da je Ronaldo baš nakon kontakta protiv Payeta morao napustiti teren zbog povrede.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi