Payetov život kao triler: Imat će zaštitu 24 sata dnevno

West Ham ga zaštitio

Payetov život kao triler: Imat će zaštitu 24 sata dnevno

Edmir Škorić

Francuski reprezentativac Dimitri Payet dobio je 24-satnu zaštitu.

Payet je već neko vrijeme u neizvjesnosti nakon što je zaželio odlazak iz West Hama, a u klubu ne žele da ga prodaju, pa su propustili nekoliko ponuda iz Francuske.

Dvadesetdevetogodišnji Payet postao je najomraženija ličnost kod navijača West Hama, koji su mu nedavno razbili automobil, ali i kućne prozore. Stižu mu prijetnje sa svih strana jer je 'izdao svetinju', a klub mu je odlučio pomoći.

Čelnici West Hama unajmili su Payetu privatne zaštitare na 24 sata, ali čini se kako će njemu krenuti nabolje tek kada napusti London. U međuvremenu, pojavila se informacija kako je Slaven Bilić skroz otpisao Payeta i ne želi ga u svom timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko ga West Ham ne proda, on će biti primoran do ljeta čekati da napravi transfer i da konačno zaigra. Međutim, mogli bi se u klubu smilovati pa Payetu dati potrebnu slobodu i prihvatiti neku od ponuda Marseillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi