Pecara u sjajnom izdanju pred meč Široki - Željezničar

Vrhunski uslovi

Pecara u sjajnom izdanju pred meč Široki - Željezničar

Midhat Šljivak

Prvi polufinalni meč Kupa Bosne i Hercegovine između Širokog Brijega i Željezničara biće odigran večeras na stadionu Pecara.

Meč ovih rivala biće odigran u odličnim uslovima. Teren stadiona Pecara je u odličnom stanju i fudbaleri oba tima imaće idealne uslove za igru.

Domaćin se na pravi način potrudio da osigura najbolje uslove pred ovo polufinale. Sve je spremno za večerašnji meč, a iskreno se nadamo i da igrači neće zakazati na terenu i da ćemo imati šta vidjeti u prvom polufinalnom duelu.

Poznato je da slika govori više od riječi, a ovako izgleda stadion Pecara nekoliko sati pred meč Širokog i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč polufinala Kupa BiH igra se večeras od 18 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti