Pecelj: Bolji debi nisam mogao ni zamisliti

Sjajnu partiju je pružio

Pecelj: Bolji debi nisam mogao ni zamisliti

S. Mlaćo

Sjajnu partiju u pobjedi Metalca nad Mačvom (2:1) u okviru 2. kola Super lige Srbije, pružio je nekadašnji član Čelika, Zvijezde, Čapljine, Leotara Ljubiša Pecelj.

Pecelj je pogodio za 1:1, a domaći su do kraja uspjeli doći do pobjede.

Tako je Pecelj našao mjesto i timu kola, a zanimljivo da je ovo bio njegov debi. Bolji nije mogao ni zamisliti.

"Zaista sam presretan i prezadovoljan. Upisao sam prvi nastup, prva tri boda za nas i postigao pogodak. Šta može bolje od toga", priča Pecelj za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Super liga je za njega novi izazov.

"Prvi put je igram i bit će to pravi izazov. Jedva čekam narednu utakmicu, a to je već sutra protiv Spartaka iz Subotice. Ova ekipa sigurno može dosta, iako smo jedna od najmlađih, ako ne i najmlađa. Biće zanimljivo, mislim da možemo biti pozitivno iznenađenje lige", dodao je Pecelj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi