Metalac slavio nakon preokreta, Pecelj pogodio u debiju iz snova

Super liga Srbije

Metalac slavio nakon preokreta, Pecelj pogodio u debiju iz snova

S. Mlaćo

Osim Ševkije Resića koji je pogotkom za 3:2 odlučio pobjednika u duelu Novog Pazara i Parizana, još jedan nogometaš iz naše zemlje upisao se u listu strijelaca u današnjim susretima 2. kola Super lige Srbije.

Radi se o Ljubiši Pecelju (26) koji je postigao pogodak u pobjedi svog Metalca nad Mačvom 2:1.

Mlada momčad Metalca upisala je prvu pobjedu nakon plasmana u Super ligu, a gosti su poveli pogotkom Markovića u 17.minuti.

Pecelj je brzo vratio stvari na početak. U 25. minuti pogodio je za 1:1 i najavio dobru sezonu kao nastavak prošle u kojoj je nosio dres Kolubare. U prvom kolu nije nastupao, a sada je zaista imao debi iz snova, okrunjen pogotkom i pobjedom.

Vasiljević do kraja prvog dijela pogađa za potpuni preokret i donosi pobjedu domaćima.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Pecelj je u našoj zemlji nastupao za Čelik, Zvijezdu Gradačac, Rudar Prijedor, Čapljinu, Leotar...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi