Pecelj: Crveni karton za goste nam je mnogo pomogao

Pružio kvaitetnu partiju

Pecelj: Crveni karton za goste nam je mnogo pomogao

S. Mlaćo

Čelik je savladao NK Široki Brijeg 2:0.

Važna je to pobjeda za Zeničane, a Slaviša Božičić je na najbolji mogući način debitovao na klupi novog tima. Kvalitetnu partiju danas je pružio i lijevi bek Ljubiša Pecelj.

"Sigurno teška utakmica. Na našu sreću dobili su crveni karton, ko zna šta bi bilo da nisu. Ovako smo imali igrača više i bilo nam je mnogo lakše. Na kraju smo postigli i dva pogotka". Sigurno da će nam ova pobjeda dobro doći pred reprezentativnu pauzu", kazao je Pecelj.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi