Peco: Igrali smo pametno i sačuvali smo pobjedu

Radnik bolji od Veleža

Peco: Igrali smo pametno i sačuvali smo pobjedu

A. Čaušević

Radnik je stigao do prve gostujuće pobjede u ovoj sezoni. Ekipa iz Bijeljine je s 0:1 pobijedila Velež. 

Gol odluke postigao je Dejan Maksimović sredinom drugog poluvremena, a nastup u ovom meču zabilježio je i Demir Peco.

"Utakmica je bila teška, zabili smo gol u drugom poluvremenu koji nas je približio pobjedi, igrali smo pametno i sačuvali pobjedu", rekao je krilni fudbaler za SportSport.ba.

Nakon reprezentativne pauze Radnik će igrati protiv Zrinjskog, a Peco vjeruje da se mogu suprostaviti popularnim Plemićima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zrinjski je težak protivnik, ali smo puni samopouzdanja te nakon dvije vezane pobjede možemo ostvariti pozitivan rezultat". 

Top Komentari

seljuckito22
Sto mu je draze biti u Bjeljinji kako tako pises ne shvatam te,da je sreco igrao bi Peco anse dijete u Velezu nebi bio u radniku a mi volimo vise cosice i vehabovice i kuduzovice od 40 godina a i ona djeca koja imaju kvalitet nabijemo ih nogom jbg nazalost i onda dodju pobijede nas i opet nam nevaljaju ne ide tako
1 0
starmac
Vec ste vi izgubili,upamti Demire sta sam ti reko.Dacete vi opet sva 3 boda njima kao i svake godine.A ti se lozi na VELEZ koliko god hoces siguran sam da ti je drago biti u Bijeljini nego u Mostaru.Vidices sta ce vam rec ZIZOVIC pred utakmicu sa ZRINJSKIM.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi