U Barceloni mogu mirno spavati: Dječak je sinoć uništavao fudbalere Juventusa
Foto - EPA

Pedri blistao na terenu

U Barceloni mogu mirno spavati: Dječak je sinoć uništavao fudbalere Juventusa

M. Šljivak

Barcelona je sinoć u Torinu savladala Juventus sa 2:0.

Katalonski velikan je iznenađujuće lako savladao Staru damu, a na terenu je sjajan meč odigrao mladi 17-godišnji Pedri.

Nova nada Barcelone odradila je zaista sjajan posao. Muku su mučili fudbaleri Juventusa sa njim, a naročito Juan Cuadrado.

Uništavao je igrače Bianconera Pedri. Imao je sjajne poteze, veličanstvene driblinge i njegova igra zaslužila je izuzetno visoku ocjenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/LSComps/status/1321596922822643712[/twitter]

Pogledajte šta je radio ovaj 17-godišnjak i u Barceloni mogu mirno spavati u budućnosti jer pored Ansu Fatija imaju još jednu mladu zvijezdu u svojim redovima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user540
Sta ce Barci Mbappe, bili se on snasao u Barcinoj igri, ne kazem sjajan je igrac, al ipak ovi sto dolaze iz Barcine skole su vec naviknuti kroz mladje kategorije na Barcinu igru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi