Španci došli do frapantnih podataka: Bez ovog igrača Barcelona nije isti tim

Mnogo znači za igru Blaugrane

Španci došli do frapantnih podataka: Bez ovog igrača Barcelona nije isti tim

Eldar Ganibegović

Barcelona je sinoć ponovo razočarala navijače i doživjela 0:1 poraz od Rayo Vallecana u zaostaloj utakmici 21. kola španske Primere. 

Nakon ispadanja od Eintrachta u Evropskoj ligi i poraza od Cadiza, bio je to treći vezani poraz Barcelone na Nou Campu.

Upravo je na poluvremenu utakmice protiv Eintrachta zbog povrede izašao Pedri, a španski mediji pozabavili su se time koliko je ovaj mladi veznjak važan za Xavijev tim i došli do nevjerovatnih podataka.

S Pedrijem u ekipi, u La Ligi je Barcelona upisala 10 pobjeda i dva remija, tj. 32 boda ili prosječno 2,67, a bez njega osvojila 31 na 21 utakmici, tj. 1,48 po meču.

Prostom matematičkom računicom došli su do zaključka da, da je Pedri igrao i da je Barcelona imala isti trend osvajanja bodova s njim u ekipi, sada bi bili prvi na tabeli s 10 bodova ispred Real Madrida. 

Također, bez njega bila bi sedma i pitanje je da li bi uopšte izborila Evropu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Hahahahahahahhha
2 6
user1613662710
Ja ne vjerujem kakkva se propaganda siri u vezi ovog pedria
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi