"Bio sam na probi u Real Madrid, a onda sam pogledao grb na dresu i sve je bilo jasno"

Vratio se kući

"Bio sam na probi u Real Madrid, a onda sam pogledao grb na dresu i sve je bilo jasno"

Endin Čaušević

Bivši čelnici Barcelone pred početak ove sezone se nisu baš proslavili s pojačanjima, ali su imali jedan pun pogodak.

Riječ je o mladom veznom igraču Pedriju koji je ljetos iz Las Palmasa stigao u Barcelonu za deset miliona eura i pokazao se kao odlično pojačanje.

Ovaj 18-godišnjak se svojim igrama izborio i za mjesto u reprezentaciji Španije što je najbolji pokazatelj o kakvom potencijalu se radi.

On je ponikao u Las Palmasu, a kao omladinac bio je čak na probi u Real Madridu, ali je tada odbio mogućnost da karijeru nastavi u kraljevskom klubu i vratio se kući.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bio sam na probi u madridskom Realu i to nije nikakva tajna. Ipak, pogledao sam grb na dresu i osjetio sam da nešto ne štima. Vratio sam se kući i eto nekoliko godina kasnije sam u Barceloni što je uvijek bio moj san", rekao je Pedri.

On je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima odigrao 41 utakmicu postigao je tri gola i dodao šest asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Misliš I vratili su te kući, nažalost u svakom slučaju.
19 3
m1987
Jel lazes sebe il nas da zbog grba nisi potpisao. Koja suplja :l
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi