Pedro: Barca je moj klub, želim se jednom vratiti

Nedostaje mu Katalonija

Pedro: Barca je moj klub, želim se jednom vratiti

Edmir Škorić

Nogometaš Chelseaja Pedro želi da završi karijeru u redovima Barcelone.

Pedro je prošlog ljeta u Chelsea došao iz Barcelone, a očito ima namjeru da se jednog dana opet vrati u Kataloniju.

"Nadam se da ću se vratiti u Barcelonu, iako  znam da će biti teško. Uvijek sam govorio da u Barci želim završiti karijeru", izjavio je Pedro, dodavši:

"Godine su prošle, ai Barca i dalje dovodi najbolje igrače na svijetu. Postoje visoka očekivanja i zato je teško tamo ostati, no ne isključujem povratak".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Proveo sam 11 ili 12 godina u Barceloni i tu mi živi porodica, puno prijatelja koje volim i cijenim, a tu su i sjajni navijači koje obožavam. Tako da, Barca je moj klub i želim tamo opet igrati", istakao je Pedro, koji je u 44 utakmica u Chelseaju, te je postigao devet golova uz tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi