Pedro: Conte nam je ulio vjeru i počeli smo pobjeđivati

Španac hvalio italijanskog stručnjaka

Pedro: Conte nam je ulio vjeru i počeli smo pobjeđivati

Italijanski fudbalski stručnjak Antonio Conte radi odličan posao otkad je preuzeo ekipu Chelseaja.

Londonski klub je u nizu od jedanaest uzastopnih pobjeda i trenutno su vodeća ekipa Premiershipa. Hvale na račun Contea stižu sa svih strana, a posebno od njegovih igrača.

Jedan od onih koji ga je hvalio pred medijima je i španski krilni fudbaler Pedro. On je iznenađen kako je Conte tako brzo uspio da preokrene stvari.

"Tokom karijere radio sam sa mnogo sjajnih trenera kakvi su Pep Guardiola i Vicente del Bosque. Ali, iznenadilo me kako je Antonio Conte brzo uspio da promijeni stvari u Chelseaju. Ulio nam je nadu i vjeru i počeli smo da pobjeđujemo. Veoma jednostavno, okrenuo je stvari. Čini mi se da se sve promijenilo veoma brzo. Imamo mnogo međusobnog povjerenja", rekao je Pedro.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Pedro ove sezone odigrao 15 mečeva u Premiershipu te je postigao tri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti