Pejić potpisao za Zvijezdu, pa 'nestao' iz Gradačca

Dogovor propao

Pejić potpisao za Zvijezdu, pa 'nestao' iz Gradačca

S. Mlaćo

Prije dvije sedmice federalni prvoligaš Zvijezda iz Gradačca je predstavila dva nova pojačanja. Radilo se o Juri Pejiću te Novici Peroviću koji su i potpisali ugovore.

Međutim, Pejić je prije par dana ipak odlučio da napusti Gradačac te ga sigurno nećemo gledati u novoj sezoni u dresu kluba sa Banja Ilidže.

Pejić je posljednji angažman imao u Atlantasu iz Litvanije, a i pored toga što je u trenažnom procesu pokazao da je će biti pojačanje, na kraju nije ostao u Zvijezdi.

Navodno, došlo do je problema na realaciji Uprava - nogometaš i na kraju je Zvijezda ostala bez dogovorenog pojačanja. Takoer, Zvijezda je ostala i bez Tarika Džinde koji je stigao na posudbu iz FK Željezničar, međutim obnovio je povredu i sada će ponovo biti van terena duži vremenski period.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi