Pele hospitaliziran
Pele odranije ima zdravstvenih tegoba, ali to ovoga puta nije bio uzrok

Trebao na večeru u London

Pele hospitaliziran

Teme:

Slavni brazilski fudbaler i po mnogi najbolji igrač fudbala svih vremena Pele završio je u bolnici nakon što mu je zbog premora pozlilo u četvrtak ujutro, prenose britanski mediji.

Pele je krajem prošle godine imao problema sa prostatom i bubrezima, ali je nakon urađenih testiranja utvrđeno da je preveliki premor jedini razlog zbog čega mu je pozlilo.

Brazilac je zbog toga morao otkazati večeru koja je planirana u njegovu čast u londonskom hotelu Savoy.

Edson Arantes do Nascimento je za reprezentaciju Brazila nastupao od 1957. do 1971. godine i za to vrijeme osvojio tri Svjetska prvenstva, dok je cijelu klupsku karijeru proveo u Santosu.

Tokom igračke karijere u dresu Santosa nastupao je i protiv Željezničara na Koševu, 1969.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije