4

Komentari (4)

nakopitam
@Adrian debil te je napravio. Pele je bio istinska legenda a ovo krme ivan osim je prodavao utakmice, izbacio Zelju u drugu ligu i KAO SLAG NA TORTU SLAVIO SA CETALJIMA PALJENJE GRBAVICE!!!
GLUPE BOSNJE NIKAD PAMETI DOCI.
Adrian
Majmune zatucani IVICA OSIM je gromada bh fudbala, čovjek koji je cijenjen u cijelom svijetu, od Japana preko čitave Evrope, čovjek koji je tri puta odbio Real Madrid, čovjek koji je spasio reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čovjek koji je prije svega bio čovjek i zaslužuje svako poštovanje. Ma vidim ja šta je problem, to što se zove Ivan Ivica Osim, što nije na primjer Faruk il Mirza il Idriz, tebe to najviše pojede pa izmišljaš ove priče ne bil dobio malo pažnje.
nakopitam
KAKO VAS NIJE SRAMOTA SA LEGENDAMA STAVLJATI SLIKU LOPOVCINE OSIMA POZNATOG PO NAMJESTANJU UTAKMICA I SLAVLJU U BEOGRADU DOK JE GORJELA GRBAVICA?????? FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ SMRADOVI
Adrian
Koji si ti debil.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.