Pele provocira Maradonu i Messija

Misli da nisu najkompletniji igrači u historiji

Pele provocira Maradonu i Messija

E. Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Pele ponovo se oglasio u medijima, a ovaj put na meti su bili Diego Maradona i Lionel Messi.

Poznato je da između Pelea i Maradone ne vlada velika ljubav, te da obojica za sebe smatraju da su najbolji igrači svih vremena. Ipak, kako je u priču ušao i Messi, Pele je odlučio i "bocnuti" zvijezdu Barcelone i reprezentacije argentine.

Brazilac je u medijima izjavio da Maradona i Messi uopšte nisu najkompletniji igrači u historiji fudbala, te da je za njega to nekadašnji fudbaler Real Madrida, Alfredo Di Stefano. Iako je i Di Stefano argentinski fudbaler čini se da Pele pokušava na sve načine da isprovocira reakciju Maradone i Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Maradona će se sigurno oglasiti u medijima povodom ove izjave Pelea jer oni već godinama "ratuju" putem medija. S druge strane, argentinski mediji ne vjeruju da će Messi odgovoriti Peleu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi