Pellegrini krivi sudije za poraz od Tottenhama

City izgubio lidersku poziciju

Pellegrini krivi sudije za poraz od Tottenhama

Manuel Pellegrini je u razgovoru za britanske medije kazao da sudije snose dio odgovornosti za poraz Manchester Cityja od Tottenhama (4:1).

Čileanski trener smatra da je Tottenham dva pogotka na White Hart Laneu postigao iz nedozvoljene pozicije. 

"Kada izgubite 4:1 lako je okriviti sudije. Čist ofsajd za njihovo izjednačenje bio je posao linijskog sudije, oni su postigli dva pogotka iz ofsajda. Jedan dio poraza je zbog odluka sudije, a drugi zbog naših grešaka u odbrani", izjavio je trener Manchester Cityja. 

Građani su ovim porazom izgubili lidersku poziciju na tabeli. Na čelu je trenutno Manchester United koji zahvaljujući pobjedi nad Sunderlandom ima bod više. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.