Pellegrini: Nećemo tražiti zamjenu za De Bruynea

City u problemu

Pellegrini: Nećemo tražiti zamjenu za De Bruynea

Edmir Škorić

Kevin de Bruyne teško se povrijedio i pauzirat će nekih 10 sedmica.

De Bruyne je povrijeđen u srijedu navečer u meču Liga kupa protiv Evertona i njegov izostanak definitivno će biti problem za Građane.

No, bez obzira na to, menadžer Cityja Manuel Pellegrini nema namjeru da pronađe zamjenu za Belgijanca na tržištu.

"Nije nam namjera dovoditi zamjenu za Kevina. U nekim trenucima smo igrali bez Sergija Aguera ili Davida Silve, a sada bez Kevina. Navikli smo se", kazao je Pellegrini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivši igrač Wolfsburga, Chelseaja, Werdera i Genka ove sezone je u Premiershipu u 19 utakmica postigao pet golova uz devet asistencija, dok je u Ligi prvaka u ešst nastupa postigoa jedan gol uz jednu asistenciju. Sjajan učinak ima i u Liga kupu - pet golova i četiri asistencije u pet nastupa. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi