Pellegrini pred meč protiv Liverpoola: Naravno da sam Cityjev fan
Čileanski stručnjak je svojevremeno bio trener Manchester Cityja pa nije ni čudo što navija za Građane kada je u pitanju bitka za titulu.

Trener West Hama

Pellegrini pred meč protiv Liverpoola: Naravno da sam Cityjev fan

Trener West Ham Uniteda Manuel Pellegrini ohrabrio je navijače Manchester Cityja pred večerašnji susret protiv Liverpoola. 

Podsjetimo, City, Liverpool i Tottenham se bore za titulu u Premiershipu, a Građani su sinoćnjom pobjedom protiv Arsenala prišli Redsima na samo minus dva.

Redsi imaju meč manje kojeg će večeras odigrati protiv West Hama, a Pellegrini je pred ovaj susret poručio da je Cityjev fan.

"Ako pobijedimo, bit ću sretan zbog našeg kluba prije svega. Treba nam dobra partija protiv lidera na tabeli. Tek nakon toga može se reći i da smo pomogli Cityju. To nije naš problem, ali naravno da sam ja navijač Cityja", rekao je Pellegrini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham je upisao dva vezana poraza i trenutno vrlo slabo stoji na tabeli pa to svakako nisu ohrabrujuće informacije za navijače Građana.

Podsjetimo, čileanski trener je svojevremeno vodio Džeki i Manchester City te je sa ovom ekipom 2014. godine osvojio Premiership.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi