Pellegrini: Titula se ne osvaja u decembru

City će napasti titulu

Pellegrini: Titula se ne osvaja u decembru

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini i dalje vjeruje u titulu.

City je jedan od kandidata za osvajanje Premier lige, a problem Građanima predstavlja težak raspored u nastavku prvenstva.

"Važno je i dalje među prve tri ekipe na tabeli i da u nastavku sezone pokušamo napasti titulu. Naredne dvije utakmice su veoma važne jer igramo protiv Sunderlanda i Leicestera, dvije sjajne ekipe", rekao je Pellegrini, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Izgubili smo prošlu utakmicu od Arsenala, ali taj meč nije odlučujući i to sam rekao i prije utakmice. Titula se ne osvaja u decembru".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.