10

Komentari (10)

Sejo1979
Rano su poceli sa ovim guranjem Reala znaci za ocekivati je da Real postane prvak Spanije i osvoje Ligu pravaku ove godine nastavice sa onim kad su osvojili 3 puta zaredom pomocu sudija jer sve 3 titule svaki put od 3 puta ih jednom sudija proguro dali u osmini finala drugi put u polu finalu i treci put i finalu
Bohemia
Penal cist... bar 5 m konstantno covjek s loptom je pod prekrsajem (onako se ne pada glumeci), ruka nije bila (po pravilima), ponisten go ne mogu komentarisati jer ne poznajem tonpravilonda bih dao sud.
ananas
Pa pogledaj prvo desnu ruku kako ga gura sa ledja... Cist penal...Ali je i cist gol ponistio Sociedadu
MirzaBarucic
Penal nigdje veze, kakva desna ruka? Jesi li ti slijep kralju?
user1582302321
Naravno da je bio, upleo mu se u noge namjerno.
MirzaBarucic
Taknuo ga nije, znači, fizičkog kontakta NIJE bilo.
user1582302321
pogledaj malo bolje druže
Sloboda
Sudija će im dodijeliti pehar na kraju utakmice
MirzaBarucic
Čist pogodak sudija ne priznaje Sociedadu a Madridu se i ruka dozvoljava. Providno je više koliko La Liga gura R. Madrid ka tituli.
YouTalkinToMe
Neka izbiju na prvo mjesto pa neka okoncaju prvenstvo, ionako je izgleda odluceno ko ce osvojiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.