Pennant potvrdio da ostaje u Stoke Cityju

Pennant potvrdio da ostaje u Stoke Cityju

E. Škorić

Krajem ovog mjeseca u Engleskoj, ali i šire će se završiti ljetni prijelazni rok, a Jermaine Pennant tvrdi da će i nakon posljednjeg dana transfera ostati u dresu Stoke Cityja.

Bivši krilni nogometaš Arsenala povezivan je s Wiganom, a špekulacije su se pojačale kada je Stoke prošle sedmice doveo Michaela Kightlyja.

 

Međutim, 29-godišnji Pennant potvrdio je da želi ostati na Britannia stadionu.

 

"Navijači se možda pitaju idem li. Puno ih poštujem i rekao sam da ću uvijek biti iskren s njima. Prvi put sam priče o Wiganu čuo na Twitteru kada me neko pitao da li idem. Niko nije razgovarao sa mnom ili mojim agentom", kazao je Pennant i dodao:

 

"Mislim da su to samo nagađanja zato jer smo mi potpisali Michaela Kighltyja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Pennant je u Stoke stigao prije dvije godine iz Real Zaragoze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.