Pep bijesan: Treneri drugih timova mi govore šta da radim, ali šta oni znaju?
(Foto: EPA)

Ne može da podnese savjete

Pep bijesan: Treneri drugih timova mi govore šta da radim, ali šta oni znaju?

M. Šljivak

Pep Guardiola je izuzetno bijesan na kolege iz engleske Premier lige.

Menadžer Manchester Cityja smatra da mu savjeti kolega iz drugih ekipa kako treba voditi svoju ekipu ne trebaju, jer on zna svoje igrače.

Određeni komentari su katalonskog stručnjaka su pogodili, pa je odlučio da sve javno iznesen.

"Još uvijek se nerviram zbog toga. Čak i treneri iz drugih ekipa komentarišu šta bih trebao raditi sa svojim timom. Šta oni znaju?", pita se Pep i nastavlja:

"Nisu svakodnevno sa igračima i ne znaju šta im se dešava u životima, da li se razvode, da li imaju problema kod kuće. Milion je razloga koji mogu utjecati na igru jednog fudbalera", dodaje Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City je dvije sezone zaredom prvak Engleske. Guardiola sigurno dobro zna šta radi i nije nikakvo čudo što ne želi da mu se iko miješa u posao.

City je i u novu sezonu ušao spektakularno i pregazio je West Ham sa 5:0.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije