Pep: Da Messi ne da gol na 27 mečeva ne bih se brinuo

Pep: Da Messi ne da gol na 27 mečeva ne bih se brinuo

Trener Barcelone Pep Guardiola izjavio je kako nije zabrinut zbog trenutne forme svog najboljeg igrača Lionela Messija.

Barcelona će večeras na Nou Campu pokušati nadoknaditi zaostatak od jednog gola, nakon što je Chelsea u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka sa 1:0 slavio na Stamford Bridgeu.

 

Trener Barcelone Pep Guardiola uvjeren je u prolazak svoje ekipe, te je istakao kako ga ne zabrinjava forma Lionela Messija, koji je posljednje dvije utakmice, protiv Chelsea i Real Madrida, odigrao prilično slabo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Nikad sebi nisam dozvolio da me brine Messi. Čak i da ne postigne gol u 27 utakmica, za njega se ne brinem. Dao sam pravo da ne postiže golove dok to sam ne poželi. On je ove sezone postigao brutalan broj golova", rekao je Guardiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.