Guardiola protiv Porta pokazao svoju lošu stranu

Sergio Conceicao otkrio detalje

Guardiola protiv Porta pokazao svoju lošu stranu

A. Čaušević

Tokom utakmice Lige prvaka između Manchester Cityja i Porta bilo je izuzetno napeto. 

Treneri Pep Guardiola i Sergio Conceicao su nekoliko puta ušli u verbalni sukob, a o detaljima rasprave govorio je trener prvaka Portugala.

Conceicao je kazao kako je Guardiola vrijeđao Portgualce te da je osjećao potrebu da odgovori menadžeru Građana.

"Osjetio sam potrebu da mu odgovorim zbog načina na koji se obraćao mojim igračima i sudijama, pričao je i o našoj zemlji, a to uopšte nisu bile lijepi riječi", kazao je Conceicao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ponašanje Guradiole i klupe Manchester Cityja uopšte nije bilo ugodno. Oni koji su se najviše trebali žaliti su članovi klupe Porta", dodao je on.

Porto je prvi stigao do vodstva na Etihadu, ali je City do kraja zabio tri pogotka i na kraju slavio s 3:1.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MaDaj
Eto bas bi covijek povjerovao... gledao dam tekmu i ovaj debil je cijelo vrijeme dobaciva i bockao.. a nakon tekme bas pitaju pepa šta se dešavalo on kaže “ ništa, mi smo prijatelji...”
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi