Pep mu prestaje vjerovati, City ga Bayernu prodaje za 120 miliona eura?!

Jesus na meti Bavaraca

Pep mu prestaje vjerovati, City ga Bayernu prodaje za 120 miliona eura?!

E. Škorić

Gabriel Jesus ove sezone ne pokazuje sav potencijal u trenucima kada mu Pep Guardiola pruža šansu.

Manchester City je tim sa previše kvalitetnih ofanzivaca, jedan od njih je i mladi Brazilac (22) Gabriel Jesus. Od ovog igrača se puno očekuje, ali Guardiola nije zadovoljan, pa je iskusni Sergio Aguero prva opcija Građana u napadu.

Ne, nije sporno da je Jesus veliki talent i da njegovo vrijeme tek dolazi, no na Etihadu očito neće imati puno strpljenja i navodno su spremni da ga unovče.

Kako Sun ekskluzivno piše, prvak Engleske želi da proda Jesusa za 120 miliona eura i spreman je da uđe u pregovore s Bayernom.

Bayern osim Jesusa želi i Leroya Sanea, ali teška povreda spriječila je prelazak njemačkog reprezentativca u Minhen.

Sun takđer piše da će Guardiola novcem od prodaje Jesusa krenuti po nekog novog, klasnog napadača, ali nema informacija o tome koga želi katalonski stručnjak.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi