Pep tješio igrače Chelseaja, jednom se nije želio obraćati

Zbog loših odnosa

Pep tješio igrače Chelseaja, jednom se nije želio obraćati

Edmir Škorić

Chelsea i Manchester City jučer su odigrali derbi na Stamford Bridgeu, a pobjedu je odnio tim Pepa Guardiole.

U ovom meču je Kevin De Bruyne presudio pobjednika golčinom u nastavku, pa su Građani ostali u trci za titulu zajedno sa gradskim rivalom Unitedom. 

A ujedno je Guardiola na Stamford Bridgeu imao priliku da se sretne s bivšim igračima. Jednog je očigledno poželio, drugog jedva da je i pozdravio.

Otišao je do Pedra i razgovarao s njim, utješio ga, kao i ostale igrače londonskog tima, ali za drugog svog bivšeg igrača iz Barcelone nije imao vremena. 

Kako javljaju otočki mediji, Pep je tek reda radi pružio ruku Cescu Fabregasu i otišao. Javna je tajna da ga Pep ne obožava, pošto smatra da mu je, dok su bili u Barceloni, radio iza leđa.

Fabregasa je upravo Pep doveo iz Arsenala 2011. godine, no nije bio pretjerano sretan igrama španskog veznjaka, pa ga je jedno vrijeme držao na klupi, što je dovelo do zahlađenja odnosa među njima. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi