Ni arapske pare ne mogu sve: Prva želja Ronalda u Al-Nassru nije ispunjena
Ronaldo je tražio od Al-Nassra da dovedu njegovog prijatelja, ali od toga neće biti ništa.

Ne dovode mu prijatelja

Ni arapske pare ne mogu sve: Prva želja Ronalda u Al-Nassru nije ispunjena

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo stigao je u Al-Nassr i potpisao najbogatiji ugovor u historiji fudbala. Imao je jedan poseban zahtjev nakon dolaska, ali mu on neće biti ispunjen.

Kao što je već poznato, Cristiano Ronaldo zamolio je upravu Al-Nassra da u svoje redove dovedu jednog njegovog prijatelja.

U pitanju je bivši saigrač iz Real Madrida i rerpezentacije Portugala, a sada fudbaler Porta, Pepe.

Prema informacijama koje danas dolaze iz Portugala, od toga neće biti ništa i defanzivac će i u narednom periodu ostati igrač Porta.

Kako prenose Portugalci, ljudi u upravi Porta niti ne pomišljaju da ga se odreknu, iako za 40 dana puni 40 godina.

Štaviše, kako navodi Maisfutebol publikacija, iz Porta su mu predložili novi ugovor i to do ljeta 2025. godine, kada će centralni defanzivac imati 42 godine i 4 mjeseca, više nego što je imao, naprimjer, drugi bivši legendarni stoper, Alessandro Costacurta, kada se povukao iz Milana.

Oglasi

Također, navodi se kako je i Pepe zadovoljan ponudom koju je dobio od Porta, te se samo očekuje da zvanično stavi potpis na novi ugovor.

Podsjetimo, on za Porto igra od januara 2019. godine kada je stigao poslije epizode u Bešiktašu. U Portu je igrao i od 2004. do 2007. godine kada je otišao u Real Madrid.

Ove sezone Pepe je 13 puta nastupio u dresu Porta, a s reprezentacijom Portugala učestvovao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Inače, Cristiano Ronaldo je saigrač s kojim je odigrao ubjedljivo najviše utakmica u karijeri, čak 341, a zatim slijedi Sergio Ramos s kojim je teren dijelio 252 puta.

Top Komentari

StarMoVe
Hadžija! Koji pacijenti ovi sto ga kao sazaljevaju. Čovjek uživa!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi