Kome još treba Messi? Pedri bacao nesretne fudbalere Galate po terenu i postigao čudesan gol

Čarolija Barcinog dragulja

Kome još treba Messi? Pedri bacao nesretne fudbalere Galate po terenu i postigao čudesan gol

Midhat Šljivak

Pedri je u 37. minuti izjednačio u Istanbulu protiv Galatasaraya.

Nakon što su domaći u 29. minuti pogotkom Marcaa došli do vodstva od 1:0, Pedri je samo osam minuta kasnije i izjednačio.

Bio je to zaista čudesan gol mladog fudbalera. Bacio je dvojicu fudbalera Galate na teren, a zatim je plasirao loptu u mrežu za 1:1.

Pogledajte OVDJE ovu čudesnu majstoriju.

Barcelona u nevjerici zbog onog što ih je dočekalo u Istanbulu

Sat vremena prije početka utakmice stadion je bio pun do posljednjeg mjesta, a navijači Galate su odmah pokazali Barceloni šta ih čeka večeras.

Kada su igrači katalonskog tima izlazili na zagrijavanje stadion u Istanbulu je doslovno podrhtavao od zvižduka koji su domaći navijači uputili gostima iz Španije.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Igrači Barcelone su na momente bili u nevjerici kakva ih je atmosfera dočekala, ali su brzo sa osmijehom na licu krenuli na zagrijavanje.

Sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja večeras, bit će pakleno u Istanbulu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Pa i ne treba im messi ako misle igrat u europa ligi xD
4 1
BogatiDijasporac
Kakav naslov jbt. Trznuo jednog igraca i sutirao. I uporedite ga sa meastrom, koji je znao nanizati po cetiri igraca Real Madrida, bez problema. Nigdje veze.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi