Perez: Došao si u klub koji ne poznaje termin nemoguće

Bahati Perez predstavio Isca na Bernabeu

Perez: Došao si u klub koji ne poznaje termin nemoguće

Španci izbacuju igrače kao na pokretnoj traci. Čini se da im nikada neće nedostajati sjajnih individualaca, čak šta više, ima ih i previše. 

Real mnogima vrhunac karijere

Jedan od njih je i novi fudbaler Real Madrida i prvak Evrope sa mladom reprezentacijom Španije, Isco. Po mnogima Real Madrid je vrhunac karijere za svakog fudbalera. Čak i oni koji nisu nosili dres kraljevskog kluba će to reći. "Ronaldo ne treba napustiti Real Madrid. Kada igrate u Realu onda se trudite da tu što duže ostanete," rekao je nedavno fantastični Ukrajinac Andrij Ševčenko. Jedan od najboljih napadača u posljednja dva desetljeća nije imao priliku zaigrati na Santiago Bernabeu stadionu. 

Izabrao broj 23, ali ne zbog Beckhama

Tu priliku dobio je Isco i želi je iskoristiti na pravi način. Isco je izabrao da na bijelom dresu nosi broj 23, isti broj koji je svojevremeno u Real Madridu nosio David Beckham. Mladi Španac kaže kako je broj izabrao jer označava dan rođenja njegovog brata. "Zanimljivo je da sam predstavljen na isti dan kao i Beckham, a nosit ću i njegov broj. Izabrao sam 23 zbog rođendana svog brata," rekao je Isco. 

Promijenio je ploču

Iako je prije četiri godine izjavio kako nije pristalica Madriđana, Isco je vrlo brzo "promijenio ploču" i sada Kraljeve ukiva u zvijezde. "Za igrača nema većeg ostavrenja od dresa Real Madrida. To je nešto što svi žele. Nadam se da ću dugo uživati ovdje i Realu donijeti zadovoljstvo i trofeje," kaže Isco. Šta se to promijenilo u glavi Isca vjerovatno nećemo nikada saznati. Madriđanima očito ne smetaju njegove izjave sa početka karijere. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bahati Perez likuje

Perez je uz osmijeh na licu predstavio Isca novinarima. Real Madrid je pobijedio Manchester City u borbi za mladog Španca, a prvi čovjek Reala nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo. "Isco je imao ponude drugih klubova, ali je odabrao Real Madrid. Pridružio si se klubu koji ne poznaje riječ nemoguće. Ovo je tvoj stadion i tvoj dom. Dobrodošao u Real Madrid," trijumfalno je Isca najavio Perez. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti