Perez: Osjećam se prevareno

Lucas Perez napušta Topnike?

Perez: Osjećam se prevareno

E. Ganibegović

Lucas Perez igrač Arsenala je na izlaznim vratima Topnika jer Wenger definitivno ne računa na njegove usluge.

Napadač koji je stigao u redove Arsenala prošle godine za 12 miliona eura iz Deportiva očigledno želi da napusti redove ekipe sa Emirata.

Perez se prošle godine nije naigrao u crvenom dresu i nije se uspio nametnuti šefu Arsenala i vidno je nezadovoljan svojim statusom u klubu. 

Nakon što je imao sezonu iz snova u dresu Deportiva gdje je postigao 17 pogodaka u Arsenalu je skupio svega 21 nastup u prošloj sezoni.

Arsenal je u svoje redove doveo napadača Lacazetta i na taj način indirektno otpisao Pereza za sljedeću sezonu.

Wenger ga nije uvrstio u sastav za turneju po Australiji i Kini i na taj način mu pokazao da vjerovatno ne računa na njega.

Dolaskom Lacazetta u redove ekipe sa Emirata dogodila se zanimljiva situacija oko broja 9, koji je u tom trenutku pripadao Perezu, međutim novi napadač je htio upravo taj broj što je na kraju i dobio dok Perezu nije bilo javljeno da je njegov broj preuzeo francuski igrač.

Nakon ove situacije Lucas je shvatio da više nije poželjan kod Wengera i onda je odlučio razgovarati sa čovjekom iz Deportiva koji je zadužen za transfere. Perez je u razgovoru sa predstavnikom Deportiva otvorio dušu i rekao mnogo toga.

"Želim da napustim Arsenal i da budem sretan. Mislim da je najbolje mjesto za mene Deportivo. U Arsenalu se nisu lijepo odnosili prema meni. Oduzeli su mi broj i dali ga kolegi iz tima, a nisu mi ni javili. To je kap koja je prelila čašu. Dao sam sve od sebe, ali to nije uzvraćeno tako da više ne mogu izdržati. Osjećam se prevareno. Vratite me tamo gdje pripadam", rekao je Perez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegova želja je očigledno povratak u Deportivo međutim prema posljednjim informacijama koje prenose engleski mediji Perez je na meti Marseilla i Bayer Leverkusena. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi