Perez: PSG želi Ronalda? Neka izdvoji milijardu eura

Jasan je predsjednik Reala

Perez: PSG želi Ronalda? Neka izdvoji milijardu eura

Florentino Perez je poručio francuskom šampionu PSG-u da mora platiti milijardu eura ako želi dovesti Cristiana Ronalda.

Portugalski reprezentativac je već neko vrijeme na listi želja bogatih vlasnika PSG-a, iako se u ovom trenutku čini da nemaju nikakvu šansu za kupovinu. Osim ako nisu spremni oboriti rekord. 

"Ako PSG želi zaista Ronalda, onda neka izdvoji milijardu eura. Niko nije prorok u fudbalu, ali ne želimo da ga prodamo u 2016. godini. On ima još tri godine ugovora", jasan je bio predsjednik Reala. 

Vrijedi istaći da je PSG u posljednjim danima transfernog roka bio i poslao ponudu za Ronalda. Ona je iznosila 150 miliona eura i glatko je odbijena na Santiago Bernabeu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.