Perez želi Rooneya u Realu

Perez želi Rooneya u Realu

Rastrošni predsjednik madridskog Reala Florentino Perez je spreman da sruši rekord u transferima kako bi na Santiago Bernabe doveo Wayne Rooneya.

Nakon što je prošlog ljeta srušio svjetski rekord u visini plaćenog transfera za jednog igrača, kada je Manchester Unitedu platio 96 miliona eura za Cristiana Ronalda, Perez sada želi sa Old Trafforda dovesti i Rooneya.

Real se spreman odreći Gonzala Higuaina i Karima Benzeme u svrhu dovođenja napadača Manchester Uniteda, a bez obzira na ispadanje u Ligi prvbaka i 280 miliona potrošenih eura u prošloj godini, u Realu ne namjeravaju stati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.