Perez: Željeli smo Falcaa, a protiv je bio samo Ancelotti

Trenerova je zadnja

Perez: Željeli smo Falcaa, a protiv je bio samo Ancelotti

Cristianu Ronaldu je teško pao odlazak Angela Di Marije iz Real Madrida, a strasti je pokušao smiriti prvi čovjek kluba Florentino Perez.

On je kazao kako je Real učinio sve da zadrži Argentinca.

“Nijedan igrač Reala nije imao platu kao Di Maria s izuzetkom Ronalda. I Angel i Alonso su bili važni igrači za naš tim. Ipak, ovdje nisu bili sretni, tako da moramo biti zadovoljni sa timom sa kojim ulazimo u novu sezonu,” izjavio je Perez i osvrnuo se na Radamela Falcaa koji je kao i Di Maria završio u Unitedu:

“Odličili smog a angažovati, ali Ancelotti je bio protiv njegovog dolaska. I prethodno je bio velika naša želja.”

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.