Perezov pakleni plan: Rješava se Ronalda i dovodi De Geu
Foto: EPA

Spreman je na sve zbog sjajnog golmana

Perezov pakleni plan: Rješava se Ronalda i dovodi De Geu

M. Šljivak

Paklen plan za ljeto spremio je predsjednik madridskog Reala Florentino Perez.

Kako navodi El Confidencial, Kraljevi su spremni iskoristiti najboljeg fudbalera svijeta Cristiana Ronalda kako bi u svoje redove doveli golmana Manchester Uniteda Davida de Geu.

Real već godinama unazad pokušava dovesti španskog čuvara mreže. Tome su bili veoma blizu u ljeto 2015. godine, ali je proceduralna greška na kraju zaustavila transfer i De Gea je ostao na Old Traffordu.

Tri godine kasnije tim iz Madrida i dalje je zaluđen fantastičnim golmanom. Navodno su spremni poslati Cristiana Ronalda u Manchester, samo kako bi doveli De Geu u svoj tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo se također odavno povezuje sa povratkom na Old Trafford. Ipak, za njegove usluge na Teatru snova za sada nisu zainteresovani, ali se do ljeta još dosta toga može desiti.

Obojici fudbalera agent je Jorge Mendes i sigurno je da bi on mogao igrati veliku ulogu u potencijalnoj razmjeni na koju je Perez itekako spreman.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti