Član stručnog štaba

Perić: Ako ovako nastavimo, neće biti problema s Izraelom

Dragan Perić, član stručnog štaba bosanskohercegovačke fudbalske reprezentacije, istakao je da vlada odlična atmosfera među izabranicima Mehmeda Baždarevića. 

"Cimirot i Zukanović zbog povrede neće moći igrati, dok je s ostalim igračima sve dobro. Reprezentativci su puni samopouzdanja, vjere u sebe, raspoloženje na terenu je odlično i radi se s punim angažmanom svih igrača. Ako se ovako nastavi, smatram da nećemo imati nikakvih problema", kazao je Perić prisutnim novinarima. 

Tokom razgovora Perić je dodao da se konstantno radi na analiziranju reprezentacije Izraela.

"Od prošle utakmice s Andorom stručni štab konstantno radi na tome. Sinoć smo gledali skraćene snimke koje smo pripremili i koje ćemo prezentirati reprezentativcima. To smo ostavili za Zenicu", riječi su Perića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.