Ima problema s povredom

Perić: Danas će se znati hoće li Krunić ostati s nama

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija jutros je u Butmiru odradili novi trening u sklopu priprema za meč kvalifikacija Svjetskog prvenstva protiv Grčke.

Izabranici Mehmeda Baždarevića se već nekoliko dana nalaze u Sarajevu gdje će odraditi prvi dio priprema, a već u ponedjeljak putuju u Zenicu gdje će trenirati u Trening centru NSBiH.

Pred današnji trening medijima se obratio pomoćni trener naše selekcije Dragan Perić koji je otkrio da nakon otkaza Milićevića, Pavlovića i Vršajevića još jedan reprezentativac ima problema s povredom.

"Milićević, Pavlović i Vršajević su ranije otkazali dolazak zbog povreda, a problema sada ima i Rade Krunić. Odlučit ćemo danas da li će ostati s nama ili će napustiti pripreme reprezentacije. Još uvijek treba da stignu Miralem Pjanić, Edin Višća, Haris Medunjanin i Riad Bajić", rekao je Perić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti