Ponovo se vratio u reprezentaciju

Bešić: Pobijedit ćemo Grčku

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine već nekoliko dana nalazi se u Sarajevu gdje se priprema za meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke.

Bh. reprezentativci su se u četvrtak okupili u hotelu Hercegovina na Ilidži, a treniraju u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru. Prije početka jutrošnjeg treninga novinarima se obratio Muhamed Bešić koji se ponovo našao na spisku Mehmeda Baždarevića nakon što se oporavio od teške povrede.

"Dobro je biti ponovo ovdje s ekipom. Nije me bilo skoro godinu dana i drago mi je što sam ponovo ovdje. Lijepo je ponovo vidjeti Bosnu i Hercegovinu. Oporavak je završen prije dva mjeseca, spreman sam u potpunosti i nema gledanja nazad, to je prošlost. Gledam samo naprijed", rekao je Bešić.

O utakmici protiv Grčke koja se igra u petak u Zenici igrač Evertona rekao je:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Očekujem da pobijedimo. Igramo kući, bolji smo i ako Bog da, pobijedit ćemo", dodao je Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije