Perić: Devedeset posto igrača je podbacilo

"Favoriti smo protiv Širokog"

Perić: Devedeset posto igrača je podbacilo

A. Haznadarević

Trener Zrinjskog Dragan Perić razočaran je pristupom svoje momčadi u prvom susretu ove sezone, u kojem je njegova momčad savladana od strane Leotara rezultatom 1:0, te najavljuje jako zanimljiv susret, koji će se igrati okviru drugog kola.

Plemići su se sa Polica vratili praznih ruku, a krivca za poraz Perić nije mogao posebno istaći, već je ostao pri stavu da skoro niko od igrača nije pružio partije kakve se od njih očekuju i kakve pružaju na treninzima.

"Devedeset posto igrača je podbacilo. Leotara se nije trebalo pribojavati i uvjeren sam usprkos porazu da smo bolja ekipa, ali to je trebalo pokazati na terenu", istakao je razočarani Perić, koji se zatim osvrnuo hercegovačkom derbi susretu, koji ih očekuje u narednom kolu kada im u goste dolazi momčad Širokog Brijega.

"Široki je jedna dobra ekipa, prošle su nas sezone u Mostaru dobili 1:0. Od tada su se i pojačali, ali i mi smo. Ipak uz sve rečeno, igramo na svom terenu i favoriti smo, što ćemo nadam se i opravdati", zaključio je šef stručnog štaba Zrinjskog.

Inače, Široki je oslabljen odlaskom trenera Bloudeka, te još uvijek nije poznato ko će sa klupe voditi momčad.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.