Perić: Prvi proljetni bodovi kao podsticaj za budućnost

Trener Zrinjskog zadovoljan

Perić: Prvi proljetni bodovi kao podsticaj za budućnost

Zrinjski je proljeće otvorio trijumfom nad Leotarom u ne baš dopadljivoj igri u kojoj su Plemići prijetili najviše iz prekida. 

Prednjačio je Anto Radeljić, koji je danas bio čovjek odluke u dva navrata savladavši gostujućeg golmana Mladena Kukriku. 

 

Dragan Perić je nakon meča iskazao zadovoljstvo rezultatom te novim bodovima.

 

"Očekivao sam tešku utakmicu i žilavog protivnika čija igra ima i glavu i rep. Imali smo loptu više u svom posjedu i pokušavali od prvog minuta probiti bedem Leotara, ali je išlo dosta teško. Uz to su gosti bili izuzetno opasni iz kontri i polukontri. Nakon vodstva je spao pritisak i znao sam da ćemo do kraja napraviti još nekoliko dobrih prilika što se i desilo, pa smo na kraju mogli trijumfovati čak i ubjedljivijim rezultatom."

 

"Zadovoljan sam konačnim rezultatom i prvim proljetnim bodovima koji su dobar podsticaj za budućnost, izjavio je Perić te iskoristio priliku i pozvao navijače na naredni meč

kada će Zrinjski gostovati u komšijskom Širokom Brijegu", istakao je trener Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Slijedi veliki hercegovački derbi. Vjerujem da će naši navijači u velikom broju doći na stadion Pecara i podržati nas. Široki Brijeg je danas slavio u Istočnom Sarajevu na čemu im čestitamo. Svi konkurenti u borbi za Evropu u ovom kolu bili su uspješni, a siguran sam da nas do kraja očekuje zanimljiva i ravnopravna borba za pozicije koje garantuju međunarodnu scenu narednog ljeta", dodao je.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.