Perić: U mislima nam je samo Željezničar

Težak raspored Zrinjskog

Perić: U mislima nam je samo Željezničar

A. Haznadarević

Momčad Zrinjskog u subotu dočekuje sarajevski Željezničar, te ih sasvim sigurno očekuje jedan jako težak susret, a poret toga mostarska ekipa se ne može pohvaliti ni laganim rasporedom, pa ih već nakon meča sa izabranicima Amara Osima očekuju tri gostovanja za redom.

Trener Plemića Dragan Perić svjestan je teškog rasporeda, ali istiće da je urađeno sve što je bilo u njihovoj moći, te da idu igrati utakmicu za utakmicom:

"Nemamo baš sreće sa žrijebom na startu sezone jer se na ionako nešto veći broj gostovanja u prvih osam kola nadovezao i ovaj u Prijedoru u Kupu. To je nešto na što ne možemo uticati pa nema potrebe o tome puno ni razmišljati. Idemo od utakmice do utakmice, tako da nam je u ovom trenutku, što je i logično, u mislima samo Željezničar", priznao je trener Zrinjskog i dodao:

"Odrađeno je sve što je bilo planirano, tako da normalno nastavljamo s pripremom za utakmicu protiv Željezničara. Neki igrači su imali određene zdravstvene probleme, ali u subotu bi svi oni trebali biti na raspolaganju", smatra Perić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.